Blue Waters Inn (Speyside)

Trinidad a Tobago

Hotel: Blue Waters Inn (Speyside) - iné voľné termíny
Hviezdičky:
Termín: 16.08.2024 - 31.08.2024 (16 dní)
Strava: Polpenzia
Orientačná cena: 4317 EUR
Doprava: Letecky Odlet: Praha
Typ pobytu: Pobytové | Pri mori
Typ zájazdu: Katalóg
Tip: |

Overiť dostupnosť a cenu | Naspäť


...


Nasledujú doplňujúce informácie k téme Vnútorné_more:

Vnútorné more a jeho hlavné prielivy
Pohľad Vnútorné more

Vnútorné more (jap. 瀬戸内海 – Seto Naikai) Setonaikai je vodná plocha medzi japonskými ostrovmi Honšú, Šikoku a Kjúšú. Spojuje Japonské more s Tichým oceánom.

Geografia

Vnútorné more je 450 km dlhé (od východu k západu). Jeho šírka od juhu k severu sa pohybuje od 15 do 55 km. Na väčšine miest sú jeho vody relatívne plytké. Priemerná hĺbka je 37,3 m. Najväčšia hĺbka je 105 m.

Vo Vnútornom mori se nachádza skoro 3 000 ostrovov, vrátane väčších Awadžišima a Šódošima. Mnoho z menších ostrovov nie je obývaných.

Hlavné ostrovy

Iné projekty

Externé odkazy

Zdroj

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Vnitřní moře na českej Wikipédii.


Zdroj:https://sk.wikipedia.org/wiki/Vnútorné_more
Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.

Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.



Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla osada.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies Spravovať nastavenia cookies