Blue Waters Inn (Speyside)

Trinidad a Tobago

Hotel: Blue Waters Inn (Speyside) - iné voľné termíny
Hviezdičky:
Termín: 16.08.2024 - 31.08.2024 (16 dní)
Strava: Polpenzia
Orientačná cena: 4317 EUR
Doprava: Letecky Odlet: Praha
Typ pobytu: Pobytové | Pri mori
Typ zájazdu: Katalóg
Tip: |

Overiť dostupnosť a cenu | Naspäť


...


Nasledujú doplňujúce informácie k téme Peter_Diamond:

Peter A. Diamond
americký ekonóm
americký ekonóm
Narodenie29. apríl 1940 (84 rokov)
New York, New York, Spojené štáty
Odkazy
CommonsSpolupracuj na Commons Peter Diamond
Nositeľ Nobelovej ceny
Nositeľ Nobelovej ceny

Peter Arthur Diamond (* 29. apríl 1940, New York, New York, Spojené štáty) je americký ekonóm.

V roku 2010 spolu s Dale Mortensenom a Christopherom A. Pissaridesom získal Nobelovu cenu za „analýzu trhov práce zaťažených nákladmi na vyhľadávanie“.

V roku 1960 získal bakalársky titul v matematike na univerzite v Yale a v roku 1963 titul PhD. na Massachusetts Institute of Technology. V roku 1966 na MIT začal pracovať a od roku 1997 je tu hlavným profesorom ekonómie.

Iné projekty

Zdroj

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Peter A. Diamond na českej Wikipédii.


Zdroj:https://sk.wikipedia.org/wiki/Peter_Diamond
Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.

Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.



Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla osada.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies Spravovať nastavenia cookies